Nieuws

Tevredenheid over Pensioenfonds Pensura

Dat is een van de eerste conclusies die we kunnen trekken naar aanleiding van het deelnemerstevredenheidsonderzoek. We zijn trots op het gegeven rapportcijfer van een 8,2.

Al onze deelnemers en gepensioneerden nodigden we in oktober uit om hieraan deel te nemen. Het onderzoek is door de helft van de genodigden ingevuld. Een heel mooi resultaat. We zijn u hier dankbaar voor. Hoe meer reacties en antwoorden des te beter kunnen wij inspelen op uw behoeften.

Gestelde doelen gehaald

Voor het onderzoek stelde het bestuur ook doelen. We zijn tevreden dat deze doelen behaald zijn! Het onderzoek is door meer mensen ingevuld dan in 2019. De e-mailservice wordt goed ontvangen en gelezen. Ook de informatie over het beleggingsbeleid wordt beter gevonden. Dit kwam als verbeterpunt uit het onderzoek van 2019. We zijn blij dat dit al beter is. Toch blijft dit een punt van aandacht.

Aan de slag met de resultaten

Nu de resultaten bekend zijn, kunnen we aan de slag met het stellen van nieuwe doelen. Deze bepalen we eerst in het bestuur. Daarna zetten we acties uit om deze nieuwe doelen te halen.