Nieuws

Pensura is genomineerd voor de Pensioen Pro Awards 2022

Pensura is genomineerd voor twee onderscheidingen van de Pensioen Pro Awards 2022. Het gaat om de Thema Award in de categorie ‘Vermogensbeheer’ en de Zilveren Award in de categorie ‘Beste pensioenfonds kleiner dan €5 mrd’. Dat is natuurlijk nieuws dat we graag met u delen! De uitreiking van de Pensioen Pro Awards vindt plaats op 4 oktober 2022. Dan weten we of we ook echt in de prijzen zijn gevallen.

De Pensioen Pro Award is een vakprijs die jaarlijks wordt uitgereikt door Pensioen Pro (een digitale nieuwsuitgave voor professionals in de pensioenwereld). Elk jaar kunnen mensen uit de pensioensector een pensioenfonds nomineren voor een of meer van de onderscheidingen van Pensioen Pro. Wie Pensura heeft voorgedragen weten we niet. Dit wordt namelijk nooit bekend gemaakt. Uiteraard zijn we als fonds wel trots op de nominaties waarmee we opeens landelijk in de spotlights staan!

Een vakjury selecteert de winnaars van de Awards: er zijn tien prijzen te vergeven. De uitslag wordt op 4 oktober bekend gemaakt, dus het is nog even spannend! We houden u via deze website op de hoogte.

Wilt u meer weten over de Pensioen Pro Award 2022? Kijk op de website van Pensioen Pro.

 

Pensura genomineerd voor Pensioen Pro Awards 2022