Nieuws

Excedent Pensioenregeling voor Sealed Air B.V. naar ABN AMRO Pensioen

Als medewerker van Sealed Air bouwde u van 1 januari 2015 tot 1 september 2017 pensioen op bij Pensura. Uw werkgever heeft aan Pensura gevraagd om uw opgebouwde pensioenkapitaal over te dragen aan ABN AMRO Pensioen. Dat heet een collectieve waardeoverdracht. Het bestuur van Pensura heeft besloten aan de overdracht mee te werken. U kunt bezwaar maken tegen deze collectieve waardeoverdracht. Dan blijft het pensioenkapitaal dat u hebt opgebouwd achter bij Pensura.

Doen of niet doen?

Wij kunnen u niet vertellen wat voor u de juiste keuze is. In de brief die u van ons ontvangt, leest u waarom Pensura meewerkt aan deze overdracht. U kunt de zelf pensioenregelingen van Pensura en ABN AMRO Pensioen vergelijken door gebruik te maken van de pensioenvergelijker.

Wat moet u doen?

Als u geen bezwaar hebt tegen de collectieve waardeoverdracht, dan hoeft u niets te doen. Wilt u wel bezwaar maken, dan ontvangen wij het formulier dat u bij de brief hebt ontvangen, graag uiterlijk 4 mei retour.

Hoe gaat het verder?

De afwikkeling van deze collectieve waardeoverdracht duurt een aantal maanden. De waardeoverdracht kan alleen doorgaan als De Nederlandsche Bank die goedkeurt.